Comenzi telefonice la 0723 066 255

Toate produsele cumpărate prin intermediul site-ului sistemepos.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor, termenul garanției fiind specificat în detaliile produsului.

Produsele comercializate pe site-ul sistemepos.ro sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Pentru a beneficia în cel mai scurt timp de garanție vă rugăm să urmați următorii pași:

Pas 1. Completarea Formularului service/garanție în vederea predării produsului Departamentului de Garanție și Retururi al S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L.
Vă rugăm să descrieți pe formular cât mai detaliat defecțiunile observate.

Pas 2. Printați Formularul service/garanție, semnați-l și stampilați în original, în vederea introducerii acestuia în coletul cu produsul(ele) ce va(vor) fi trimis(e) la service/garanție.

Pas 3. Așteptați să fiți contactat telefonic de Departamentul Garanții și Retururi din cadrul S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L. în maxim 24 de ore pentru a vă asista pe parcursul trimiterii produsului la service/garanție.

Pas 4. Coletul se va expedia numai dupa ce ați fost informat de către Departamentul de Garanții și Retururi despre modalitatea de rezolvare si transport.

 

Costul transportului pentru retururi de produse în baza certificatului de garanție, de la dvs. catre S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L., va fi suportat:

 1. de firma noastră în cazul în care produsele sunt defecte;
 2. de cumpărător, în cazul în care se constată că produsele sunt funcționale sau deteriorate în urma montării sau utilizării incorecte; cheltuiala în acest caz ajunge la valoarea  celor 2 transporturi (tur-retur) și care va fi achitată ramburs de către cumpărator.

 

Coletul cu produsul/ele care se returnează la service/garanție trebuie să conțină obligatoriu documentele:

 • Factura fiscală – copie
 • Certificatul de garanție al produsului – original
 • Formularul service/garanție – original


Produsul(ele) trebuie sa fie împachetat(e) în ambalaj de carton, folie cu bule sau alte materiale protectoare.

 

EXCEPȚII

Nu beneficiază de garanție următoarele:

 1. Produsele din categoria “Componente/Accesorii”, dacă nu au fost montate exclusiv în departamentul de service S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L., deoarece montarea lor necesită cunoștințe de service.
 2. Produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate.
 3. Produsele utilizate în condiții inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică asupra produselor, conectarea sau deconectarea de anumite componente în timpul funcționarii echipamentelor.

IMPORTANT

S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L. oferă garanție numai în cazul în care produsele au sigiliile de garanție întregi, astfel că vă rugăm să probați produsele înainte de a înlătura sigiliile și foliile protectoare și înainte de a le monta.

Produsele vor fi reparate sau înlocuite cu aceleași produse și nu pot fi scăzute sau înlocuite cu produse diferite. Ne rezervăm dreptul de a alege varianta cea mai puțin costisitoare de rezolvare a retururilor produselor spre service/garanție.

S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru defecțiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dvs. în necunoștință de cauză, ori în condițiile montării necorespunzătoare a produselor. Pentru aceasta vă rugăm să consultați manualele/instrucțiunile de montaj/utilizare aferente fiecărui produs și să accesați secțiunea “Drivere/Manuale” pentru fiecare produs. Pentru a beneficia de garanție, vă rugam sa ne anunțați și să ne trimiteți retur produsul defect în cel mai scurt timp.

Returnarea produsului aflat în garanție către S.C. S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L. se va face numai împreună cu Formularul service/garanție.

Coletele trimise de către cumpărător, printr-un alt curier și/sau având plata transportului la destinație, vor fi refuzate!

S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L. își rezervă dreptul de a nu răspunde pentru:

 • Produsele expediate fără documentele menționate mai sus în colet;
 • Produsele deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.

Pentru informații nu ezitați să ne contactați la: suport@sistemepos.ro sau telefonic la: 0723 066.255  program de lucru : Luni – Vineri: 09:00 – 18:00.

Updating…
 • Niciun produs în coș.