Cosul meu

Livrare

Produsele comandate se livrează în toate localitățile din România, utilizând metoda de transport și modalitatea de plată care au fost alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător, sigilate și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Situații:

1. Pentru comenzile ce sunt achitate de cumpărător prin ramburs, expedierea coletului se face în aceeași zi lucrătoare cu primirea comenzii numai dacă aceasta este transmisă până în orele 15:00.

2. Pentru comenzile ce sunt achitate de cumpărător prin transfer bancar (ordin de plată), expedierea coletului se face în aceeași zi lucrătoare cu primirea comenzii numai dacă confirmarea plății se efectuează până în ora 15.00.

Pentru ambele situații prezentate mai sus, comenzile efectuate de clienți vineri se livrează luni, cu condiția ca plata sa fie confirmată în aceasi zi până la ora 15.00 în cazul comenzilor platite prin transfer bancar.

Livrarea prin intermediul firmei de curierat agreata. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 1000 RON transportul este GRATUIT!

Coletele se expediază numai după confirmarea plații pentru comenzile care sunt achitate prin transfer bancar (ordin de plată) în contul S.C. LUCA ELECTRONICS S.R.L.

Important! Costul transportului nu se stornează în cazul returului de produse.